2020-2021 GÜZ YARIYILI ARA DÖNEM STAJ DUYURUSU

Covid-19 tedbirleri kapsamında; 2020-2021 Güz Yarıyılında ara dönem stajlarının ödev olarak yapılmasına karar verilmiştir. Bu doğrultuda, 2018 ve öncesi girişli (kayıt dondurmuş olup geçen yıl başlayan ya da bu yıl başlayacaklar hariç) öğrencilerimizin Ede (Endüstriye Dayalı Eğitim) stajının ödevlendirme şeklinde yapılması ve eğitim-öğretimde normal süresi devam eden öğrencilerin stajlarının daha sonraki dönemlerde yapmaları uygun görülmüştür.

Bu kapsamda ara dönem stajını yapacak olan öğrencilerimizin danışmanları ile irtibata geçmeleri gerekmektedir. Staj ödevlendirmeleri aşağıda belirtilen takvim çerçevesinde danışmanlar tarafından yapılacaktır.

Öğrencilere Ödevlerin Verilmesi (21 Aralık – 25 Aralık 2020)

Ödevlerin Teslim Edilmesi, Değerlendirilmesi ve Not Girişlerinin Yapılması (28 Aralık – 22 Ocak 2021)

Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon Programı

Grafik Tasarım Programı