Ölçme Değerlendirme2

Amasya Üniversitesi Tasarım Meslek Yüksekokulu ile Amasya İl Millî Eğitim Müdürlüğü Ölçme Değerlendirme Merkezi arasında yapılan iş birliği kapsamında, 20-24 Haziran 2022 tarihleri araında, Tasarım Meslek Yüksek Okulu bilgisayar laboratuvarında, Dr. Aysel Güney TÜRKEÇ tarafından  öğretmenlerin mesleki ve kişisel gelişimlerine katkı vermek amacıyla Bilgisayar Destekli Yayın Kursu verilmiştir.

Ölçme Değerlendirme1

Amasya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ölçme Değerlendirme Mekezi tarafından il genelinde gerçekleştirilen ölçme değerlendirme faaliyetlerinde görev alan 20 öğretmen eğitimde kursiyer olarak rol almıştır. Bu eğitim ile öğretmenlerin materyal geliştirme ve soru hazırlama sürecinde grafik kullanım becerilerinde  gelişmeleri hedeflenmektedir.

Ölçme Değerlendirme3