Mezunlaretkinlik 2024-1-min

Tasarım Meslek Yüksekokulu "Mezunlar Buluşması" Etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe mezun öğrencilerimiz hem yüz yüze hem de google meet aracılığıyla çevrimiçi olarak katılabildiler. Etkinliğe Mimari Restorasyon, Grafik Tasarım, Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon Programı öğrencileri ile öğretim elemanları katıldılar.

Mezunlaretkinlik 2024-2-min

Öğr. Gör. Lale YILMAZ moderatörlüğünde gerçekleşen etkinlikte farklı iş kollarında çalışan mezunlarımız, mesleki deneyimlerini ve başarılarını aktararak mevcut öğrencilerimize mezuniyet sonrası karşılaşabilecekleri istihdam sorunlarına yönelik rehberlik niteliğinde tavsiyelerde bulundular. Etkinliğe katılan mezunlarımıza sınıflar ve atölyeler gezdirilerek anılar tazelendi. Mezunlar Buluşması etkinliği  öğrencilerimize verilen ikramlar ve fotoğraf çekimi ile sonlandırıldı.

Mezunlaretkinlik 2024-3-min