"Restorasyonda Kalem İşi Tasarımlar" Konferansı

15.03.2017 tarihinde Mimari Restorasyon Bölüm Başkanı Öğr.Gör. Lale YILMAZ’ın koordine ettiği etkinlikte Restoratör ve Nakkaş Birol Narin “Restorasyonda Kalem İşi Tasarımlar” konulu konferansta Tasarım Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile bir araya geldi. Konferansta Nakkaş Birol Narin geleneksel süsleme sanatı olan kalem işi bezemelerinin restorasyonunda kullanılan teknik ve malzemelerle ilgili bilgiler vererek, kendisine ait kalem işi çalışmalarda kullandığı motifleri detaylı olarak anlattı.

Konferans sonunda etkinliğe Rektörümüz adına katılan Teknolojii Dekanı Prof.Dr. Ferhat GÜL ve Tasarım MYO Müdürü Yrd.Doç.Dr. Burak ERYILMAZ tarafından Nakkaş Birol NARİN’e günün anısına kendi adına dikilen fidanının koordinatlarının yer aldığı sertifika takdim edildi.

2 (1)

Afis -restorasyonda -kalem -isi -tasarimlar -v2