TEK DERS SINAVLARI HAKKINDA DUYURU

Akademik takvimde 24 Temmuz 2020 Cuma günü yapılacağı belirtilen Tek Ders Sınavı pandemi nedeniyle sınav olarak yapılmayıp ödev alma şeklinde gerçekleştirilecektir. Tek Ders Sınavına girmeye hak kazanan öğrenciler ve ders öğretim elemanlarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda belirtilmiştir. Tek Ders Sınavına girecek olan öğrencilerimiz, tabloda belirtilen ders öğretim elemanı ile irtibata geçerek (UZEM ortak dersler hariç) alacakları ödevlerini hazırladıktan sonra 25 Temmuz 2020 saat 24:00’a kadar ders öğretim elemanının bildirdiği online kanallar aracılığı ile teslim edeceklerdir. Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I – II, Türk Dili I – II ve Yabancı Dil I – II tek ders sınavı ödev dokümanları ALMS (UZEM) sistemine yüklenmiştir. Ödev gönderimi ve son teslim tarihi ile ilgili açıklamalar ödev dokümanlarında yer almaktadır.

Tek Ders Sınavına Girmeye Hak Kazanan Öğrencilerin Listesi